Dökülmeye sarımsak iyi gelirmi

Sarımsak yada diğer deyimle sarmısak dendiğinde akla ilk gelen tansiyon yüksekliğidir,tansiyon yüksekliği çok yaygın olduğu için tedavilerde sarmısak kullanmakta akla en sık gelen bitkisel tedavilerden biridir.
Saç dökülmesi tedavisi konusundaysa en çok yanlış değerlendirilen bitki yine sarımsaktır.
Şöyleki ;
Sarımsak saç dökülmeleri içinde sadece saçkıran tedavisinde kullanılır burada da şu şekilde etki eder.Sarımsağın içinde cildi tahriş eden bir madde vardır,kesilerek cilde sürüldüğünde cilt hafif tahriş olur ve kanlanması artar,saç köküne daha fazla kan geldiği için dökülme durur ve dökülenler geri çıkar ama unutulmamalı ki bu etki sadece saçkıran için geçerli bir durumdur diğer saç dökülmelerinin hiçbirinde asla böyle bir etki yapmaz.Saçkıranın sakalda yada kaşta görülen şekillerinde de kullanılabilir.
Piyasada onlarca sarmısak veya sarmısak özü içeren şampuanlar bulabilirsiniz.Tüm bu ürünlerin sıradan şampuanlardan hiçbir farkı yoktur sadece daha pahalıdırlar ve boşu boşuna daha fazla para vermeniz anlamsızdır.
Sizi aldatmak için sarımsak özü,sarımsak ruhu gibi içeriklerle abartılı etkilerden söz edebilirler sakın bunlara inanmayın,saç dökülmeniz varsa bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış sprey ve hapları kullanın yada hiçbir şey kullanmayın dökülecekse dökülsün 
sarımsakla saç dökülmesi tedavisi nasıl yapılır 300x165 Dökülmeye sarımsak iyi gelirmi

blogger Dökülmeye sarımsak iyi gelirmidelicious Dökülmeye sarımsak iyi gelirmifriendfeed Dökülmeye sarımsak iyi gelirmitumblr Dökülmeye sarımsak iyi gelirmidiigo Dökülmeye sarımsak iyi gelirmistumbleupon Dökülmeye sarımsak iyi gelirmilivejournal Dökülmeye sarımsak iyi gelirmishare 16 16 Dökülmeye sarımsak iyi gelirmi

Bu haber 15 Haziran 2013 tarihinde tarafından Saç Dökülmesi Çözümü kategorisi altına yazılmış. defa okunmuş ve 1 Yorum yapılmış

Dökülmeye sarımsak iyi gelirmi için 1 yorum yapılmış


aylin
30 Temmuz 2014

Saça sarımsak surmenin zararı var mı ben bir ara sürmüştüm kızarıklık yapmıştı.sac köklerni yakma gibi etkisi var mı
Op.Dr.Atilla KAYA
dozunda tahriş zarar vermez ama çok tahriş olursa zarar verebilir


Yorum yapın


bebek