Bitkisel bir ilaç 6800 saç teli çıkarabilirmi ?

Müzayede yapılır satıcı çıkar bağırır 500 veren var 600 veren varmı? 600 veren oldu 700 veren varmı ?… ortalığı kızıştırıp fiyatı yükseltir 10 TL lik malı 100 TL ye iteler. Bu ihalelerin verimliğini duyan bazı uyanık firmalar aynı tuzağı keller için de kurmaya başladı.
Saçları yeniden çıkarma ihaleleri de bu hale geldi;
Bir kaç ay önce vichy ne yapsamda şu kellerin parasını tokatlasam zihniyetiyle işe yaramadığı için 10 yıldır satamadığı ilacı “1700 saç teli” sloganıyla yeniden canlandırmaya çalıştı. Dünyada eşi benzeri olmayan bir iddia. Memleketin uyanığı bioxcin geri kalır mı? Oda açık artırmaya katıldı ve “3080 saç teli” aldatmacasıyla yıllardır tokatladığı milleti yeniden yolma girişimine başladı. vichy de olduğu gibi bu da dünyada görülmemiş bir iddiaydı.
Tabi el elden üstündür yeni tokatçı rephhair geri kalır mı? o da daha abartılı bir rakamla ortaya çıktı. Verdiği reklam paralarını çıkaramamış olacak ki yeni bir slogan geliştirdi “3 ayda 6800 saç teli” bu dünyada benzeri görülmemiş olduğu gibi akla , mantığa, tıp bilimine her şeye aykırı bir iddia. Ama ne yazık ki memleketimin saf insanları 1700 ü atlatsa, 3080 i görmezden gelse 6800 saç telinin çekiciliğine dayanamayıp yine bu uyanıkları zengin edecek.
Peki bu rakamlar nerden çıkıyor ? cevabı çok basit; saçı dökülen insan bir şekilde saç ektirmeyi de aklından geçirir, hesapladığında 3080 saç teli ektirdiğinde 3 000-5 000 TL para ödemesi gerekeceğini görür onun yerine bioxcin kullanarak çok daha ucuza aynı sonuca ulaşacağını sanır ama ne üzücü ki verdiği paranın boşa gitmesi yanı sıra ümitlerini de kaybeder. 6800 saç telininin ekim ücretini hesaplamaya bile gerek yok, onlar zaten azıtmış 
Aman siz siz olun paranıza göz dikmiş, vatandaşı salak yerine koyan bu uyanıkların oyununa gelmeyin hatta mümkünse bu yazıyı ulaşabildiğiniz her yerde paylaşın büyük sevaba girin. sacdokulmesitedavisi.net ten alıntıdır

1700 saç teli 3080 saç teli 6800 saç teli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.